1 Ağustos 2008 Cuma

Darıdere Gezisi

Sena artık epey bir konuşmaya başladı. Bebe, Diya, pis, pisi pisi, düstü, vey vey, del del, anni, dede, baba, abba daha aklıma gelmeyen birçok kelimeyi kullanabiliyor. Çok da güzel öpüyor ve sümkür denilince sümkürüyor. Galiba emeklemeyecek çünkü popo üstü ilerlemede artık çok profesyonel, istediği her yere gidebiliyor. Bakalım ne zaman yürüyecek?
Sabahtan yine bir deniz faslı yaptık.


Akşamüstüde Darıdere'ye doğru yola çıktık. Aldığımız bilgiye göre Narlı Köyünden sonra 14 km toprak bir yolda gidecekmişiz. Toprak yola vardık, manzara müthiş, her taraf çam ormanı.

Toprak yolda 14 km git git bitmiyor, acaba Darıdere Mesire Yerini geçtikte biz mi görmedik diye şüpheleniyoruz. İyiki de Sena ve annem gelmemişler diye düşünüyorum.

Ve nihayet Darıdere'deyiz, giriş ücreti olarak 6 YTL ödüyoruz. Burada piknik alanının yanı sıra kamp yapma alanı da mevcut. Doğrusu hava çok güzel, mis gibi çam kokuyor ve cep telefonları çekmiyor, ne güzel...


Tesisde oturup birer çay içiyoruz. Aslında dağlardan gelen suyun doldurduğu bir havuz da mevcut ama havuza giden yoldaki merdivenler Dila ile çıkılabilecek cinsten değil, oysaki Dila soğuk dağ suyuna girmeye pek bir hevesli idi.

Hiç yorum yok: