15 Şubat 2009 Pazar

Erholungspark Marzahn


Öğleden önce çocuklarla birlikte yeni aldığım pasta kitabından muffin tarifi denedik. Tabii mutfağın hop oturup hop kalktığını söylememe gerek yok. Dila kabartma tozu paketini elinde tutup benim vereceğim komutu beklerken, Sena nasıl becerdiyse dolabı açıp benzer bir pakete sahip olan vanilya paketini kaşla göz arasında alıverdi. Bundan sonrası yapma, etmelerle geçiverdi.
Öğleden sonra ise Erholungspark Marzahn'a gidelim dedik. Sabahtan beri yağıp yağmayacağına karar veremeyen kar biz yolda iken şiddetini arttırmaya başladı.
Parka giriş ücretli, doğrusu kışın ücretsiz de olabilirmiş. Parka girişte Nasrettin Hoca karşıladı bizi. Daha sonra labirente girdik. Tam bir labirent, Dila'nın çok hoşuna gitti. Hedefte bir kule var, yukarı çıkıp hemen fotoğraf çektim.
Labirentten çıkınca da bu fotoğrafı çektim. Az önce resimleri bilgisayara yükledikten sonra farkettim ki doğru yolu işaretlemişler. Halbuki girişte bu fotoğrafı çekseydim deneme yanılma yöntemine başvurmadan yolumuzu bulabilirdik.
Hava sanki çok güzelmiş gibi piknik yapma hevesine kapılan ben yanımıza muffinlerimizi ve kahve termosumuzu da almıştım. Parkta tepesi kapalı bir yer bulunca hemen sığındık ve termosa rağmen soğuyan kahvelerimizi içtik. Ardından evimize doğru yola çıktık. Bu arada parkın açılışı Nisan ayında olacakmış, mutlaka sıcak havada çok güzeldir.

1 yorum:

yesim dedi ki...

Pek güzel görünüyor muffinler ellerine sağlık. Sena'cım ne güzel oturmuş öyle.
Nasrettin Hoca ne alaka.