22 Aralık 2008 Pazartesi

Coca Cola Noel Tırı

Bu haftasonu ne yapalım ne edelim derken Siegessäule civarında Coca Cola'nın düzenlediği bir aktivite olduğunu öğrendim. Coca Cola tırı kasım ayından beri Almanya turnesinde imiş, son durakda Berlin olacakmış. Belki değişik birşeyler olur diye gidelim dedik. Arabayı Brandenburger Kapısı taraflarında biryerlere parkedip yürümeye başladık olayın gerçekleşeceği mekana doğru. Bu arada biraz turist olalım diyip birkaç turistik fotoğraf da çekiverdik.

Coca Cola tırları görünmeye başladı. Her birinin içinde farklı aktiviteler vardı, kimisinde fotoğraf çekiliyordu, kimisinde Coca Cola ürünleri satılıyordu, kimisinde de çocuklar için el işi aktviteleri düzenlenmişti. Ama maalesef biz orada iken bunların hiçbiri başlamamıştı. Meğerse saat 2'de başlayacakmış tüm etkinlikler.

Siegessäule tarafına yaklaşınca etrafın çevrili olduğunu gördük.İçeri alırken insanların üzerini arıyorlardı. Ben turist Ömer misali fotoğraf makinem ile gezdiğimden güvenlik görevlisi bu alana fotoğraf makinesi sokmanın yasak olduğunu söyledi. Bu devirde böyle anlamsız bir yasak, ne mantıkla kimler tarafından alınmış doğrusu çok merak ettim, Cep telefonlarının bile süper fotoğraf çektiği bu devirde sanki o bölgede devlet sırrı saklı imiş gibi fotoğraf makinesi ve video kamera almıyorlardı.Dolayısıyla içeri giremedik.

Dönüşte krep yedik, Sena ilk kez tattığı Nutella'lı krepi çok beğendi.


1 yorum:

DiLeK dedi ki...

Aaaa.. yazık olmuş, dediğin doğru Arzucuğum, o zaman cep telefonlara da yasak koymalılar.. Ne garip.