17 Aralık 2008 Çarşamba

Noel Baba

Bugün Dila'nın anaokulunda Noel kutlaması yapıldı. Gerçi Almanların en sevdikleri bayramları olan Noel'e daha var ama okullar haftaya tatile gireceğinden bugün kutlama yapıldı. Dila gün boyunca okulda hediye verilecek diyip durdu. Saat 17'de tekrar okula gittik, Sena da geldi.
Çocuklar süpriz olarak veliler için 'Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler' oyununu hazırlamışlar. Dilamız da yedi cücelerden biri olmuştu. Bu Dila'nın ilk tiyatro oyunu oldu, başına tam olarak oturmayan kukeletası yüzünden çocuğum rolüne tam konsantre olamadı.

Senamız da ablasının sınıfındaki oyuncakları pek bir merakla inceledi, arada bir de sahneye atladı.
Oyundan sonra Noel Baba(bir veli!) çuvalından çıkardığı hediyeleri çocuklara dağıttı, ayrıca sınıf için de bir sürü hediye getirmişti.
Hediye faslından sonra masalara oturuldu, kurabiye yenildi, kakaolar ve kahveler içildi. Sena kendini büyümüş hissetti, hiç yabancılamadan abilerin ve ablaların arasına oturuverdi. Halinden çok memnundu.


Eve gitme vakti gelmişti ama Sena ayrılmak istemedi. Dila'nın aklına ise Noel Baba'nın ne ile okula geldiği ve diğer sınıflara da hediye verip vermediği takıldı...

2 yorum:

DiLeK dedi ki...

Sanatçılık Sena'nın kanında var demek :), Dila'nın da eğlendiği her halinden belli. Ne güzel...

yesim dedi ki...

Tebrik ederim Dila'yı...
Sena'da pek yakışmış masaya.
Dila'nın da sorularına hasta oldum ne akıllıca.