30 Eylül 2008 Salı

İyi Bayramlar

Günlerden beri Dila'ya 'Bugün bayram erken kalkın çocuklar...' şarkısını öğretmeye çalışıyorum. Birlikte geri sayım yapıyorduk kaç gündür ve beklenen gün geldi çattı. Gurbette insan her ne kadar sevdiklerinden uzakta buruk bir şekilde bayramı yaşasa da çocuklarımıza bayramı tüm coşkusuyla yaşatmak gerekli diye düşünüyorum.
Biz de birkaç gün önceden hazırlıklara başladık. Şanser'le çocuklara hediye aldık, Dila ile dün kek yaptık, bayramda ikram etmek için çikolata aldık...
Bugün Dila'yı anaokuluna göndermedik. Uzun zaman bir aradan sonra hep birlikte kahvaltımızı yaptık, Ramazan sonrasında en çok kahvaltıyı özlüyorum galiba.


Tam çocukları giydirirken ilk ve tek bayram misafirimiz olan komşularımız geldiler. Çocukların hediyeleşme merasiminin ardından kahvelerimizi içtik, kekimizi ve böreğimizi yedik.
Misafirlerimizin ardından biz de kendi aramızda bayramlaştık, çocuklara hediyelerini verdik. Dila babasının elini öperek bayram harçlığını aldı.
Bayramda ziyaret edeceğimiz fazla kişi olmadığı için çocukları
Jacks Fun World isimli kapalı oyun parkına götürdük. Giriş çocuklar için 10 Euro, büyükler içinse 3 Euro. Çocuklar jetonlu oyuncaklar hariç herşeye binebiliyorlar. Açıkçası internetten daha cazip bir yer gibi gelmişti ama pek beğenmedim.

4 yorum:

ela selin dedi ki...

Güzel ailenin bayramini kutlariz!!

yesim dedi ki...

Canım bayramınızı kutlarız. Keşke bizde sizlerle olup bayramlaşabilseydik.

DiLeK dedi ki...

Bayramınız kutlu olsun Arzucuğum. Sena ile Dila için 'tam bayram' olmuş desene...

DiLeK dedi ki...

Arzucuğum, nerelerdesin? Yine nerelerdesiniz?!