14 Haziran 2009 Pazar

Meral`in Dogumgünü ve Tegel Gölü

Sabahtan Dila ve Sena´da bir telas bir telas. Meral`in dogumgününe davetli Dila Hanim. Sena da "Dogumgününe gidcem, dogumgününe" diye evde dolaniyor, hatta Dila ile Meral`in hediyesini kim verecek diye kavga bile ediyor.
Saat 14`e kadar günlük güneslik olan hava biz yolda iken birden kapadi. Dila`yi Meral`in dogumgününe birakip, bu arada Sena partiden ayrildigi icin arabada kiyameti kopardi, Tegel Gölü`ne gittik.

Göldeki iskelelerden cesitli tur tekneleri kalkiyordu, biz de bari vakit gecirmek icin birine binelim dedik. Bu teknede de parti vardi, insanlar binmek icin kuyruktalardi, herhalde iskelede hep kalacak diye düsündük ama bir süre sonra göle acildi...Deniz bisikleti kiralayanlar da vardi, bir ara acaba tekne turu yerine bunlara mi binsek dedik ama Sena ile olmazdi.1 saat süren ve Tegel Gölündeki adalari gezdiren turu sectik.

Evinin önündeki iskeleden balik tutan bir amca...

Bombos bir Tegel Plaji, zaten bu bulanik sulara nasil giriyorlar anliyabilmis de degilim...

Tekne turundan sonra Sevki Abilere gittik, cocuklar dogumgünü partisinin sonunda aksam yemeklerini yiyorlardi.Menüde mangalda sosis vardi.

Yemek faslindan sonra eve geldik. Dila dogumgününde oynadiklari oyunlardan bunlari kazanmis, özellikle resmini cekmemi istedi. Simdiden kendi dogumgününe ne kadar kaldigi ile ilgili geri sayimlar yapilmaya basladi bile...

1 yorum:

Reyhan dedi ki...

biz de sayıyoruz doom gününe kalan günleri, Arzu için, Dila için, Sena için, ama bakalım kısmet bizi ne zaman ve nerede biraraya getirecek...???