10 Ekim 2008 Cuma

Dubai'de 4. Gün

Bugün Burj Al Arab'da Cuma günü brunchına gidiyoruz. Dubai'de brunch Pazar değil Cuma günü oluyor. Rezervasyonu yaklaşık 1 ay önceden yaptırdık. Dünyanın tek 7 yıldızlı oteli karşımızda duruyor. Denizin üstünde bulunan bu otel karaya minik bir köprü ile bağlı. Otelin girişinde bulunan halılar hemen gözüme çarpıyor, renkler harika. İnsan kendini masalda hissediyor...

27. katta bulunan Al Muntaha restoranta çıkıyoruz. Manzara çok güzel. Yemekler kesinlikle süper! Hele tatlı çeşitleri ve lezzeti...


Masal otelde masal gibi bir yemek yedikten sonra 7 yıldızı hakettiğini düşünüyoruz.


Turist yorulmaz felsefesinden yola çıkarak Creek Park'a geldik. Amacımız otelde kalırken gördüğümüz teleferiğe binmekti. Uzun bir bekleme faslından sonra sıra bize geldiğinde hava kararmıştı ve manzaradan birşey anlamadık. Bir de teleferiklerin klimasız oluşu ilginçti, sen otobüs durağına bile klima koy bunlara koyma.

Akşam yemeğimizi Souk Madinat'da bulunan Pisces Restorantta yedik. Yemeklerin farklı sunumlarla servis yapıldığı bu restorant çok hoşumuza gitti. Patlayan şekerli dondurma çok hoştu.


Gece alemine Jumeirah Beach otelde bulunan 360'da devam ettik. 360 bir gece klubü, özelliği denizin içinde olması. Otelden denize doğru ince bir yoldan yürünerek varılan 360, adı gibi 360 derecelik manzaraya sahip.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Bruch ile ilgili daha çok detay istiyoruuuum

Neler vardı menüde?
Hangisini ilk defa tattın?
Neler sana garip geldi?
Garsonlar nasıl, farklı mı?
Ücreti nasıldı?
Sofranın resmini çekmedin mi?