10 Mayıs 2008 Cumartesi

Piknik Kahvaltı ve Kurfürstendamm

Havalar birden ısındı. Bu mevsimde bu kadar sıcak hava Berlin için ilginç, gölgede 25 dereceyi buluyor. Dün akşamdan sabah kahvaltısına Treptower Park'a giderek piknik yapmaya karar verdik. Ekmeklerimizi de taze taze fırından aldık, keyfimize diyecek yok. Saat sabahın 10'u olmasına rağmen güneş yaktı bizi. Parkın hemen yakınındaki Treptower Park AVM'ne giderek Tchibo Outlet ve Real'e uğradık. Aldıklarımızı eve bırakıp bu sefer arabasız düştük yollara.
İstikamet Zoologischer Garten tren istasyonu.



Bu durakta inip Kurfürstendamm'a doğru yürüdük. Burası benim için Bağdat Caddesi. Berlin'in en işlek alışveriş caddelerinden biri. Tüm markaları bulmak mümkün.

Cadde epey uzun, hava da sıcak. Dila'nı yorulacağını düşündüğüm için onun tabiri ile kaykayını da(Kiddy Board) yanımıza aldık. Bebek arabasına takılabilen bu parça sayesinde minik abla ya da abiler uzun yürüyüşlerde yorulmaktan kurtuluyorlar. Biz fazlası ile memnunuz.



Dila ve Kiddy Board'u


Kurfürstendamm(Berlinlilerin tabiri ile Kudamm) turumuz bitince tekrar trene binip Alexander Platz'a gittik.
Günümüzü Rancho Grande'de sonlandırdık...

1 yorum:

Adsız dedi ki...

biraz alakasız olacak ama kiddy board yazınca googledaki türkçe sayfalarda siz çıkıyorsunuz biz türkiyede yaşıyoruz fakat bizde kiddy board satışı yok ve benim 3 yaşında ve 4 aylık bebeklerim var acilen buna ihtiyacım var..tatilde ne yapacağımı düşünürken bir yerde bir bayana rastladım kiddysi vardı arabasında yurtdışından aldığını söyledi...böyle bir kolaylığın ülkemizde olmaması ne acı..size niyemi yazdım...içimi dökeyim dedim.sağlıcakla kalın.